Старши треньорът на Пирин Иво Тренчев коментира загубата с 0:4

...
Старши треньорът на Пирин Иво Тренчев коментира загубата с 0:4
Коментари Харесай

Тренчев: Отиваме на Герена, за да откраднем точки, макар че ще е трудно

Старши треньорът на Пирин Иво Тренчев разяснява загубата с 0:4 от ЦСКА 1948 в контрола. Той приказва и за идния мач с Левски на " Георги Аспарухов " в четвъртък. Наставникът на " орлетата " увери, че тимът му ще се опитва да открадне точки от " сините ", колкото и сложна да наподобява задачата.

" Аз преглеждам мача като подготовка. Гледахме да дадем късмет на всички момчета. Ние сме тук от една седмица и почти за първия мач се доверихме на мнението на сътрудници, които са работили с тях. В такава инспекция против стойностен тим като ФК ЦСКА 1948 беше добре да се видят всички, тъй като мачът ни в четвъртък с Левски ще е също толкоз сложен.
 ФК ЦСКА 1948 разруши Пирин в другарски мач
ФК ЦСКА 1948 разруши Пирин в другарски мач

Попаденията за домакините означиха Бирсент Карагарен, Педриньо, Радослав Кирилов и Видар Кяртансон

Просто беше едно запознаване в играчите и експериментиране на нова скица на игра. Без да се изтренира, няма по какъв начин да се изиграе. Ще си създадем заключения да продължим да го развиваме или да заложим на това, което е комфортно на играчите ", сподели Иво Тренчев.

" Всеки има сили, на дъното в случай че се вземат един-два мача, незабавно ще се върнеш в играта и ще започнеш да се надяваш. Ако има потребност от поддръжка, ще помислим с управлението да се реагира в този момент. Макар че към този момент ще е труднично. Ще се опитаме да надградим.

Второто полувреме беше по-интересно и живо, въпреки че паднаха повече голове. Младият вратар, дадохме отмора на някои момчета, които имат контузии. Битката е огромна. Влязоха и младите от школата, които е хубаво да опипат почват. За мен си е контрола ", добави треньорът на Пирин.

" Всеки мач е вероятен за всеки един тим, стига да се бори и да има ден изключително против Левски, който е най-добре представящ се тим, дружно с Лудогорец. Отиваме с настройката да спечелим. Никой няма да се съобщи. За мен е най-важното да стабилизираме тима игрово. Отиваме на " Герена ", с цел да откраднем точки, въпреки че ще е мъчно ", сподели още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР