Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира очакванията си

...
Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира очакванията си
Коментари Харесай

Уорън Фийни: Шансовете на Александър Дюлгеров и Николай Бодуров са 50%

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни разяснява упованията си за утрешния мач с ФК ЦСКА 1948. Специалистът разгласи, че Александър Дюлгеров и Николай Бодуров са под въпрос за дуела.

" Както всеки мач в елита, по този начин и този няма да бъде елементарен. Ще подходим с убеденост, макар че стартирахме с две следващи загуби, тъй като имаме вяра в качествата на нашия тим. Във въпросните мачове с Ботев и Берое, не мисля, че стояхме неприятно на терена и че сме играли едва. Но допуснахме загуба на централизация във значими, основни моменти и това се оказа решаващо за крайния резултат. Мисля, че изводите са направени и работихме, с цел да почистим това, което ни попречи да вземем актив в първите два мача.
 Петър Занев: Фийни е с европейско мислене
Петър Занев: Фийни е с европейско мислене

" Надявам се, че сме се поучили от позволените неточности "

ФК ЦСКА 1948 разполага с положителни футболисти, които играят с огромна сила на терена и мъчно се предават. Сред тях има много млади играчи, само че и опитни такива, които не инцидентно са национали на България

Що се отнася до нашия тим - момчетата демонстрираха нужната ангажираност към подготвителния развой преди мача и се надявам, че ще успеем да наложим нашите хрумвания на терена. Както знаете, ние имаме два съществени кадрови казуса и те са свързани с присъединяване на двамата ни бранители Александър Дюлгеров и Николай Бодуров. Ще ми се да имам разполагаем и двамата, само че това изобщо на зависи от мен, а от тяхното положение, което към този миг им дава шансове за присъединяване 50% на 50%.

Знам, че почитателите са разочаровани от резултатите в първите два мача, само че тяхната страхотна поддръжка ще ни е нужна и в петък вечер, с цел да реализираме нашата цел ", съобщи Уорън Фийни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР