Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич беше позитивно настроен,

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич беше позитивно настроен,
Коментари Харесай

Олександър Бабич: Доволен съм от видяното, Лудогорец не случайно е шампион

Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич беше положително надъхан, въпреки и на първенеца Лудогорец в среща от 28-ия кръг. Украинският експерт вижда и положителни моменти от срещата.

" Ако погледнем финалния резултат, страстите би трябвало да са отрицателни в душите ни. Изправихме се против тим, който играе квалификации за Шампионската лига. И не инцидентно те са преди всичко в класирането в България. След мача споделих на момчетата, че съм удовлетворен от това, което видях като държание ", стартира Бабич.

" Понякога се случва по този начин, че не печелиш, само че правиш стъпка в вярната посока. Нашият проект за мача беше добър, имахме няколко обстановки, 3-4 положителни, с цел да отбележим. И трябваше да ги използваме по най-хубавия метод. Когато проучваме играта в идващите дни, ще забележим какво не сме създали. Но съгласно мен, трябваше да вкараме най-малко един гол. Това, което е най-важно е, че футболистите демонстрираха познатия пирински дух ".

Попитан какво ще преследват футболистите на Пирин в идната среща с ЦСКА, той отговори:

" В идващия мач с ЦСКА може би ще желая същото държание. Трябва да играем проведено с топка и без топка. Направихме добър дуел против Лудогорец, само че би трябвало да се възползваме от възможностите си и в идващия мач. Нямаме кой знае какво време, с цел да се възстановим. Но като виждам противника мисля, че продължаваме да играем в Шампионската лига ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР