Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов заяви след победата

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов заяви след победата
Коментари Харесай

Радуканов: Най-голямата грешка ще бъде, ако помислим, че сме решили всичко

Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов съобщи след успеха над Витоша Бистрица в първия плейофен мач, че най-голямата неточност ще бъде, в случай че играчите си помислят, че са решили всичко.

„ Бяхме по-добри в желанието, старанието и борбата. Проявихме нужното самообладание. Поздравявам момчетата за постигнатата победа. Можехме да реализираме и по-добър резултат. Предстои ни още един мач и нищо не е решено. Има още 90 минути, в които всичко може да се случи “, разяснява Радуканов.

„ Ние работим върху статичните положения и се веселя, че успяхме да вкараме гол от такова. Имахме една-две заучени обстановки, които не съумяха да минат. Мачът се играе, до момента в който не свири съдията. Това е най-важното нещо, което би трябвало да разберем “, добави треньорът на Пирин.

„ Най-голямата неточност ще бъде, в случай че си помислим, че сме решили всичко. “

„ Боджадж е контузен от оня ден. Надявам се, че ще успеем да го вдигнем за понеделник. Важно е в този момент футболистите да се възстановят. “

„ Всички се оправиха ослепително през днешния ден. Трябва да обърнем доста елементи от играта. Една от главните цели, която бяхме сложили бе да не допуснем гол. Костадин Ангелов е страховит експерт. Аз на драго сърце виждам какво прави той. Пожелавам му шанс. За мен е чест и наслаждение да работя против такива млади треньори. “

„ В България финансовото положение е мъчно. Изплатени са ни всички заплати. Дължат се награди. Това всички го знаят. Нямаме оповестена награда за оставане в групата.Надявам се, че футболистите ще се раздават. Трудна е обстановката. Когато финансовото положение е положително, футболистите желаят да останат и да работят. На футболистите им прави чест, че се хвърлят и играят. Нямаме никаква изясненост. Аз имам контракт до 30 юни, по-късно ще забележим “, сподели още Милен Радуканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР