Старши треньорът на Партизан Желко Обрадович ще направи всичко по

...
Старши треньорът на Партизан Желко Обрадович ще направи всичко по
Коментари Харесай

Обрадович след мелето: Ще се опитам да успокоя нещата, имам много приятели в Реал Мадрид

Старши треньорът на Партизан Желко Обрадович ще направи всичко по силите си, с цел да успокои почитателите на “гробарите ” преди третия мач против Реал Мадрид във вторник вечер в Белград. Както е известно, нощес се стигна до зверско меле сред двата отбора, откакто първо Серхио Люл извърши недодялан фал против Кевин Пънтър, а по-късно Гершон Ябуселе повали на земята и контузи Данте Екзъм. Случилото се през вчерашния ден предизвика доста гневни мнения от страна на почитателите на сръбския гранд в обществените мрежи, които се заканиха на мадридчани преди третия дуел от серията, в която Партизан води с 2-0.
 Партизан прати Реал в нокдаун в кървясъл конфликт, който бе преустановен поради пердах и дисквалификации Партизан прати Реал в нокдаун в кървясъл конфликт, който бе преустановен поради пердах и дисквалификации
“Ще се опитам да успокоя нещата, тъй като имам доста другари в тима на Реал Мадрид. Това е един от най-великите клубове и би трябвало да го посрещнем с отворени прегръдки в Белград. Трябва да приказваме единствено и само за баскетбол. Видяхме какво се случи, само че момчетата си говореха след мача, тъй че това би трябвало да служи като завършек на историята. Не би трябвало да повдигаме тематиката по отношение на този случай повече.
 Четири години наказване грозят побойника от Реал Мадрид Четири години наказване грозят побойника от Реал Мадрид
Бих желал нашите почитатели да схванат, че това, което се случи, е част от спорта. В тези два мача получихме ужасно гостолюбие от Реал. Всички тук го усетиха и имам вяра, че всички вие също го усетихте. В Белград би трябвало да върнем жеста, тъй че нито един състезател, член на треньорския щаб или почитател на Реал да не се усеща неловко. Трябва да покажем облика на Белград подобен, какъвто постоянно е бил на нашите мачове. Искам да приказваме единствено за мача преди него ”, показа Обрадович.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР