Старши треньорът на Парма Роберто Д'Аверса похвали защитника Бруно Алвеш

...
Старши треньорът на Парма Роберто Д'Аверса похвали защитника Бруно Алвеш
Коментари Харесай

Треньорът на Парма: Бруно Алвеш е като Кристиано Роналдо

Старши треньорът на Парма Роберто Д'Аверса похвали бранителя Бруно Алвеш и съпостави професионализма му с този на Кристиано Роналдо. 38-годишният защитник към този момент втори сезон носи екипа на " дуковете " и се показва впечатляващо.

" Роналдо е огромен първенец, който стигна до върха с помощта на усърдната си работа. Вдъхновен съм от неговата история. Бруно Алвеш е измежду най-хубавите му другари и постоянно споделя за това. Самият Бруно следва образеца на Роналдо. Той е извънредно прецизен във връзка с грижите за тялото си. Ще ви дам образец. Дори през декември, в случай че е слънчево, той излиза на открито без облекла от кръста нагоре, с цел да си набира витамин D ", описа Д'Аверса.

" В края на тренировките Бруно пие сурови пъдпъдъчи яйца. Когато дойде в Парма, споделих на нашия лекар, че мъчно ще промени навиците му. Подобно на Кристиано Роналдо, той наподобява по-млад от действителната си възраст ", добави Д'Аверса.

В кариерата си преди да подпише с Парма Бруно Алвеш е носил екипите на Порто, Фарензе, Витория (Гимараеш), АЕК, Зенит, Фенербахче, Каляри и Рейнджърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР