Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино заяви, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино заяви, че
Коментари Харесай

Почетино: Разочаровани сме, но все пак продължаваме напред

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино съобщи, че играчите му знаят какво е обстановката с него след загубата от Манчестър Сити с 1:2 при гостуването в Англия в мач от група А на Шампионската лига. Почетино засяга информациите, които го свързват с овакантения треньорски пост в Манчестър Юнайтед след уволението на Оле Гунар Солскяер.

С провалянето в Манчестър Пари Сен Жермен е втори във краткотрайното класиране в група "А " на шампионата с 8 точки, на четири от водача Манчестър Сити.

"Играчите знаят доста добре каква е истината. Работим в сфера, в която слуховете са на всички места - от време на време отрицателни, от време на време положителни. Това не е него, на което отделяме съществено внимание ", изясни Почетино.
Въпреки провалянето в Манчестър обаче френският тим си обезпечи място в идната фаза на Шампионската лига. Маурисио Почетино настоя, че загубата ще сигнализира неговия отбор за провокациите, които чакат тима с напредването на надпреварата.

"Малко сме разочаровани, само че въпреки всичко се класирахме в идната фаза. Искахме да сме първи в групата, тъй че на този стадий сме разочаровани ", съобщи аржентинският треньор.

"Първото полувреме беше в действителност мъчно, тъй като Манчестър Сити ни притискаше надълбоко в полето ", сподели още Почетино пред клубната телевизия на Пари Сен Жермен.

"Бяхме много затруднени, само че на това равнище би трябвало да знаеш по какъв начин да се справяш с такива обстановки в Шампионската лига и то против тимове като Манчестър Сити. Може да се каже, че такива моменти даже са потребни ", добави аржентинецът.

"През второто полувреме мисля, че стартирахме по-добре. Контролирахме мача в много интервали и отбелязахме гол. Впоследствие не успяхме да продължим по същия метод и допуснахме попадение ", разяснява старши треньорът на Пари Сен Жермен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР