Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие взе отношение

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие взе отношение
Коментари Харесай

Галтие за Мбапе: Не ми харесва как един слух се превръща в новина

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие взе отношение по тематиката с възможното овакантяване на звездата Килиан Мбапе. По-рано през вчерашния ден се появиха информации, че нападателят се усеща предаден от клуба и упорства да напусне още през януари. След мача с Бенфика един от шефовете на ПСЖ - Луис Кампос, съобщи, че Мбапе в никакъв случай не е изявявал сходно предпочитание, а същото удостовери и Галтие. 

“Този следобяд бяха казани доста неща за Килиан. Не съм приказвал с него, тъй като най-важното беше да остане съсредоточен за мача. Той даде всичко от себе си и сподели, че е огромен футболист. Похвално е, че резервира фокуса си върху самия дуел ”, разяснява Галтие. 
 Мбапе вкара исторически гол, само че ПСЖ още веднъж се препъна против Бенфика Мбапе вкара исторически гол, само че ПСЖ още веднъж се препъна против Бенфика
“Всички бяхме съсредоточени върху мача. Не ми харесва по какъв начин един слух се трансформира в вест, а новината се трансформира в изказване. Намирам за изненадващо това да се случва тъкмо преди значим дуел ”, добави наставникът на парижани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР