Старши треньорът на Оборище (Панагюрище) Иван Атанасов остана доволен от

...
Старши треньорът на Оборище (Панагюрище) Иван Атанасов остана доволен от
Коментари Харесай

Иван Атанасов: Голът на Локомотив е нередовен

Старши треньорът на Оборище (Панагюрище) Иван Атанасов остана удовлетворен от представянето на отбора си, макар минималната загуба от Локомотив (София). Столичните “железничари” се постановиха над своя конкурент с 1:0, с помощта на попадението на Евертон Джилио Том в 81-та минута. При гола останаха съществени подозрения дали топката е минала голлинията с цялостния си размер, а съгласно Атанасов основният арбитър е позволил неточност, зачитайки попадението.

“Получи се един много здрав мач. Доволен съм доста от моя тим. Показахме, че сме по-подготвени физически от тях. Видяхме, че техните футболисти са със схванати крайници. Мога да кажа, че сме създали прелестна подготовка. Привлякохме 13 футболисти, от които 90% са млади момчета. Най-възрастният състезател в Емил Колев, който е на 27 години. Имам към десетина някогашни младежки национали. Искам да ги развъртвам и да работя с български футболисти. Ще ми се да имам вяра, че ни предстоят доста хубави игри и да успеем да спасим тима.

Аз съм сигурен, че можем да играем по-добре от това, което показахме. Просто погледнете каква дузпа свири съдията. Вижте гола дали е постоянен. Няма по какъв начин да преценим дали е постоянен, само че имах човек на голлинията, който ми сподели, че топката не е вътре. Стражът ни избави дузпа и сподели, че имам двама доста положителни вратари. Надявам се футболистите да влязат по-бързо в игрови тонус и да се потвърждават, тъй като те горят от предпочитание да играят в професионалния футбол. Мисля, че ние им оказваме помощ като управление и треньори. Предстои ни доста работа, с цел да създадем по този начин, че да спасим тима. При нас няма организационни проблеми” приключи Атанасов.

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg Втора лига 18 кръг, сряда 24 януари  Локомотив (София) 1:0краен резулат  Оборище (Панагюрище)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР