Старши треньорът на националния отбор на Турция Ергин Атаман отново

...
Старши треньорът на националния отбор на Турция Ергин Атаман отново
Коментари Харесай

Селекционерът на Турция отново се оплака от условията на Евробаскет 2022

Старши треньорът на националния тим на Турция Ергин Атаман още веднъж се оплака от изискванията в Тбилиси, където се играят мачовете от група А на Евробаскет 2022. Именно Турция е днешният противник на България на шампионата в Грузия, а дуелът е от 17:15 часа българско време.

Турците реализираха триумф със 72:68 над Черна гора в първия ден, а българите изгубиха с 87:114 от Испания.

„ Целите ни са високи и по тази причина би трябвало да минимизираме грешките си. Искам да видя тимът да играе добре. Имаше и липса на централизация в първия ни мач поради неприятната атмосфера. Нямаше фенове, с изключение на на срещата на домакините от Грузия. Все отново стартирахме с победа “, разяснява Атаман преди конфликта с България.

Специалистът продължи и с тематиката, която засегна на конференцията след успеха над Черна гора. „ След толкоз години в Евролигата, този вид прекарване е доста друго “, сподели Атаман във връзка дребното аудитория в първите два мача на шампионата на Стария континент в четвъртък.

Турският селекционер изрази недоволството си и от дългото пътешестване от хотела на тима до залата. „ Фуркан Коркмаз има болки в гърба. Започнаха през вчерашния ден следобяд. Условията тук не са най-хубавите. Пристигаме в залата от хотела за към 45-50 минути. Много е неловко. Коркмаз игра на инжекции, а лекарите споделиха, че ще е по-добре да остане в хотела в почивния ден. Пътуването с рейс е прекомерно дълго, другояче щеше да пристигна с нас на тренировката “, изясни Ергин Атаман.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР