Старши-треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика индивидуално Бранимира Маркова

...
Старши-треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика индивидуално Бранимира Маркова
Коментари Харесай

Бранимира Маркова: Катрин показа, че е много добър състезател

Старши-треньорът на националния отбор по художествена гимнастика самостоятелно Бранимира Маркова остана доста удовлетворена от следващия орден на нейните възпитанички от многобоя на Световната купа. Само преди седмица с бронз се окичи Боряна Калейн, а през днешния ден място на стълбичката заслужи и Катрин Тасева. Другата ни представителка при индивидуалистките Невяна Владинова остана осма, откакто срещна мощно през вчерашния ден, само че през днешния ден позволи неточности на лента и бухалки.

“Много съм удовлетворена. Катрин сподели, че е доста добър играч, показва добра душeвност. Невяна Владинова започва добре, само че след това позволи неточности. Тя е в страхотна форма, може би Световна купа в в София е най-отговорното ни състезаение и май това я пренави.
 Катрин Тасева - самостоятелна група А - лента - ден II @@@
Световните купи са всяка седмица, във вторник отпътуваме за Ташкент, тъй че нямаме доста опция, само че въпреки всичко работим всекидневно и корегираме съчетанията. Има фешън трендове, следим и международните трендове, тъй че да, новите трика са доста красиви, гледаме какво вършат и нашите съпернички. Надявам се, че и четирите международни купи ще минат добре за нас.
 Невяна Владинова - самостоятелно група C - ден II @@@
Катрин демонстрира усъвършенстване в играта си след всяко съревнование. Гимнастиката е доста комплицирана сега, доста сложни детайли се натрупват в съчетанията и по време на надпреварата се случват доста обрати. Пожелавам на девойките да си изиграят съчетанията по най-хубавия метод на следващия ден. Виждам ги стимулирани и въодушевени и считам, че на следващия ден ще играят по този начин”, безапелационна бе Маркова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР