Старши треньорът на националния ансамбъл на България Весела Димитрова смята,

...
Старши треньорът на националния ансамбъл на България Весела Димитрова смята,
Коментари Харесай

Треньорът на ансамбъла: Ще бъде жестоко състезание

Старши треньорът на националния отбор на България Весела Димитрова счита, че тимът ни е доста добре квалифициран за идното присъединяване на Световното състезание в Баку, Азербайджан. Грациите отлетяха тази заран за шампионата на планетата, като техните надпревари са в събота и неделя (21 и 22 септември).

„ Естествено, че има неспокойствие пред такова значимо съревнование, подготвени са девойките, готови са, уповавам се да покажат каквото са научили и да са доста спокойни”, показа Весела Димитрова преди отпътуването на Летище София.

„ Нормално бих споделила, че протече подготовката, както бяхме възнамерявали, всички неща сме си изпълнили. Смея да настоявам, че сме доста добре готови за старта”, добави треньорът пред NOVA SPORT.

“Те са тим, дружно с Ерика Зафирова, към този момент от съвсем година, тъй че нямаше потребност да работим по настрана с всяко едно от девойките, по тази причина мисля, че и тя е подготвена.”

“Общо-взето сме осведомени доста добре с конкуренцията, всички тимове са ужасно готови, защото ще се раздават и квоти. И ще е в действителност грубо съревнование. В никакъв случай не тръгваме по-спокойни, откакто имаме квота към този момент. Това не ни освобождава от никаква отговорност. Момичетата ще бъдат доста съсредоточени и ще се стараят”, приключи Весела Димитрова.

Състезанията на ансамбъла ще бъдат излъчени онлайн в ефира на NOVA SPORT през уикенда. В събота отборът ни стартира в потока от 13.30 часа борбата в многобоя, финалите в неделя са със същия начален час.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР