Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети не пожела да коментира

...
Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети не пожела да коментира
Коментари Харесай

Спалети: Какви са шансовете за титла на Наполи? Зле съм с математиката

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети не пожела да разяснява възможностите на тима за продобиване на купата в Италия. Неаполитанците водят безапелационно с 12 точки пред втория Милан преди утрешното дерби от 20-ия кръг на Серия А с Рома. 
 Моуриньо: Поздравления за Наполи, те справедливо стават първенци Моуриньо: Поздравления за Наполи, те справедливо стават първенци
" Предстои огромен мач. Това ще бъде мач, на който може да се насладите както тактически, по този начин и самостоятелно. Три точки постоянно са значими, когато играеш вкъщи. Ние не подвластен от резултатите на други тимове. Винаги би трябвало да се държим по един и същи метод и да мислим за ежедневната си работа. Очаквам удобен и пряк Рома. Моуриньо знае по какъв начин да изясни на тима си какво да прави по време на мача. 
 Италианската федерация погва и Наполи поради прехвърлянето на Осимен Италианската федерация погва и Наполи поради прехвърлянето на Осимен
Сега не е моментът да приказваме за купата. Не мога да преброя какъв брой точки ни трябват още, с цел да сме първенци. Не съм добър в математиката и мога да върша единствено елементарни сметки: в случай че спечелим на следващия ден, ще имаме 53 точки ", сподели Лучано Спалети на конференцията преди мача.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР