Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, говори преди предстоящи

...
Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, говори преди предстоящи
Коментари Харесай

Спалети: Това е мач, който може да каже много за нашето бъдеще

Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, приказва преди идни конфликт неаполитанците против Милан от 1/4-финалите на Шампионската лига. Той разяснява спорното положение на тима си, с което влиза в борбата за най-хубавите 4 на “Стария континент ” поради травмата на топ реализатора Виктор Осимен и скорошното проваляне от същия противник с 0:4.

„ Отборът непрекъснато би трябвало да работи върху себе си, с цел да придобие оня шампионски нрав, с който се изправя против всички съперници по един и същи метод на всяка сцена, с цел да постигнете най-хубавия вероятен резултат. Нашият тим сподели, че може да избира по какъв начин да играе, от време на време без значение от определения от мен състав. Спечелихме някои значими мачове даже без Осимен, тъй че чакам, че всеки, който играе, ще има религия в личните си качества и ще има вяра на съотборниците си “, сподели Спалети на обичайна конференция преди мачовете от Шампионската лига.

Наставникът на неаполитанците разяснява и смисъла на съответния мач, който следва, както и с какво той се разграничава от разгромната загубата от Милан преди броени дни.

„ Това са мачове, които могат да заличат всичко, което се е случило към тях. Ако мислите, че Наполи - Милан в Серия А съставлява интерес единствено за почитателите на тези два тима, то 1/4-финалът на Шампионска лига значи доста за почитателите на футбола по целия свят. Надявам се да има по-важни мачове от този в моята кариера, само че това е висока точка за мен и играчите. Когато стигнеш до 1/4-финалите на този шампионат, играеш на игрища, които наподобяват съвсем невероятно да победиш, само че ние към този момент показахме, че можем да реализираме резултати ”, сподели още Спалети.

Наставникът на Наполи остава реалист за идния мач и има вяра, че неговите състезатели ще влязат задоволително готови в срещата.

„ Това е Шампионска лига, а първенците не се самосъжаляват. Те се изправят и намират метод да бъдат по-добри от съперниците. Не бяхме най-хубавите преди 15 дни, не сме най-слабите в този момент. Това е мач, който може да каже доста за нашето бъдеще и съм уверен, че сме подготвени за него “, приключи Спалети.

Първият мач от 1/4-финалите на Шампионската лига сред Милан и Наполи е в утрешния 12 април (сряда) на стадион “Джузепе Меаца ” и стартира от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР