Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти категорично заяви, че неговият

...
Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти категорично заяви, че неговият
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Не дадохме никакъв шанс на Ливърпул

Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти изрично съобщи, че неговият тим не е дал никакъв късмет на Ливърпул в снощната среща посред им в Шампионска лига.

Италианците записаха триумф с 1:0 над " мърсисайдци ".

 Наполи победи Ливърпул с 1:0, Лоренцо Инсине воин за домакините
Наполи се скъса да пропуща и надигра Ливърпул в последната минута, незабележим Мохамед Салах

Победа в последната минута на " Сан Паоло "

" Играхме добре през цялата среща, не изпуснахме контрола върху мача за нито един миг. Бяхме постоянни в отбрана, на практика не им дадохме безусловно никакъв късмет. Създадохме положения и можеше да им вкараме и по-рано, само че мисля, че голът пристигна в точния миг. Ако бяхме осъществили няколко минути преди този момент, сигурно щяхме да страдаме повече.

Очаквах с неспокойствие този дуел. Видях с какъв брой първокласен състав разполагам, само че за жалост напрежението повлия в някои обстановки и не ги отиграхме по този начин, както трябваше. Надявам се тази победа против финалистите от предходната година да повлияе положително на самочувствието ни и да играем с още по-голяма независимост. Искам да се развличане на терена.

 Лоренцо Инсине: Критиките не ме вълнуват
Инсине: Критиките не ме вълнуват

" Надяваме се да спечелим три точки в този мач "

Групата няма да бъде тежка единствено за Наполи, а и за всички тимове в нея. След разочарованието от първия мач този триумф ни дава спомагателна доза самочувствие, само че към момента има дълъг път до етапа на елиминациите ", разяснява Анчелоти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР