Старши треньорът на Монтана Стефан Генов заяви, че е доволен

...
Старши треньорът на Монтана Стефан Генов заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Стефан Генов: Когато не вкараш, можеш да се сърдиш само на себе си

Старши треньорът на Монтана Стефан Генов съобщи, че е удовлетворен от представянето на тима, макар че позволи загуба с 0:1 през днешния ден от Царско село.

" Загубихме, тъй като не успяхме да осъществяваме ситуациите си. Доволен съм от това, което демонстрираха футболистите ми, изключително през първото полувреме. Трябва да покажем по-голяма централизация пред гола. През второто, нашият съперник накъсваше играта. Когато не вкараш, можеш да се сърдиш единствено на себе си. Концентрацията ни лиши най-малко от точка. Мисля, че през днешния ден заслужавахме успеха.

Оправдахме интереса към тази среща. Контузените би трябвало да се възстановят, тъй като разполагам с къса аварийна пейка. Предстоят ни тежки гостувания в Ловеч и с Арда.
 Царско село със заслужена победа над Монтана, столичани все по-близо до промоция в Първа лига
Царско село със заслужена победа над Монтана, столичани все по-близо до промоция в Първа лига

Минимален триумф за софиянци

Целта е ясна - да участваме на бараж. Гоним я. Гледаме в нашата паница, а не в тези на другите. Понякога нещата се получават, различен път - не. Преследваме си задачите. Монтана е добре квалифициран, само че всеки треньор си има лична визия. Не желая да върша внезапни завои, само че има доста неща, които желая да трансформира ", разяснява пред " Диема спорт " наставникът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР