Старши треньорът на Монтана Николай Митов няма избор и ще

...
Старши треньорът на Монтана Николай Митов няма избор и ще
Коментари Харесай

Митов хвали Янтра на Вуцов преди дербито

Старши треньорът на Монтана Николай Митов няма избор и ще заложи на същата група от 18 футболисти, на които разчиташе и за мача с Балкан (Ботевград) от шампионата за Купата на България. Със сигурност обаче ще направи промени в стартовия състав, като от първата минута против Янтра (Габрово) ще стартират бранителят и капитан на тима Димитър Буров и нападателят Филип Ежике.

„ Янтра е доста добър тим, разполага с опитни футболисти, които при нас липсват. Чака ни сериозен мач, в който ще играем за победа, с която да зарадваме почитателите, които стартира да се връща на стадиона “, съобщи Митов.

Двубоят ще пропуснат халфът Емил Янчев и крилото Борислав Дамянов, които се възвръщат от разнообразни травми. След днешната подготовка фуболистите бяха събрани на лагер в хотел в Монтана.

Групата на Монтана:

Васил Симеонов, Алексей Андреев; Димитър Буров, Богдан Костов, Никола Борисов, Костадин Илиев, Денис Динев; Стефан Каменов, Антон Тунгаров, Симеон Чатов, Александър Тодоров, Франк Ландри, Петър Атанасов, Владислав Цеков, Филип Ежике, Кевин Беманга, Ливан Обисса, Ивайло Тодоров. старши треньор: Николай Митов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР