Старши треньорът на "Монтана" Ферарио Спасов подал оставка, съобщиха преди

...
Старши треньорът на "Монтана" Ферарио Спасов подал оставка, съобщиха преди
Коментари Харесай

Монтана остана без треньор, Феро напусна след загубата от Добруджа

Старши треньорът на "Монтана " Ферарио Спасов подал оставка, оповестиха преди минути от стадион „ Огоста”. 57-годишният ментор оповестил, че напуща незабавно след домакинската загуба с 1:2 от "Добруджа ", която е първа за тима от началото на сезона. От клуба споделиха, че се надявали това негово решение да е плод на страстите от отрицателния резултат, само че през днешния ден станало ясно, че то е дефинитивно.
Да, Ферарио Спасов повече няма да е треньор на "Монтана ". Оставката му е реалност и управлението я прие”, съобщи президентът на северозападния клуб Румен Панайотов. Първата подготовка на монтанци за новата седмица е във вторник и дотогава би трябвало да е ясно кой ще наследи Феро на поста.
Ферарио Спасов пое "Монтана " от 28 август 2017 година, когато размени подалия оставка тогавашен ментор на монтанци Явор Вълчинов. През същия сезон тимът остана четвърти в крайното класиране, а в шампионат за Купата на България на 1/16 финалите в профил "Черно море " (Варна) след победа с 2:1, с два гола на Атанас Илиев. До злощастния дуели с "Добруджа " "Монтана " имаше 13 победи, 7 равни мача и нито една загуба, голова разлика 36-12 и актив от 46 точки, с които заемаше второто място във краткотрайното класиране на 9 т. от водача "Царско село " и на 8 пред третия "Арда " (Кърджали).
Феро бе отпред на монтанци и през сезон 2014-2015 година Тогава той изведе тима до първото място в „ Б” група, а под негово управление "Монтана " записа и най-голямата си победа в елита – 6:0 над "Ботев " (Пловдив).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР