Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов изрази задоволство от представянето

...
Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов изрази задоволство от представянето
Коментари Харесай

Феро: Не ни достигнаха самочувствие и вяра, класата на съперник си каза думата

Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов изрази удовлетворение от представянето на своите играчи, без значение че те отстъпиха с 0:2 на ЦСКА-София с среща от 1/16-финалите в шампионата за Купата на България. Феро призна класата на “червените”, като добави, че отборът му се нуждае освен от победа против Арда този уикенд, а от цяла серия от положителни резултати, в случай че желае да реализира огромната си цел - завръщане в Първа лига.

“Не ни доближиха може би самочувствие и религия, че можем да бъдем равностойни на ЦСКА. Избрахме проект, с който да затворим мощните страни на противника, който сработи досега със статичното състояние, след което последва първият гол. Ние също имахме два-три шанса, само че не ги оползотворихме. Срещу тим като ЦСКА няма по какъв начин да имаш 10 положения”, разяснява Спасов след загубата на “Огоста”.
 Монтана - ЦСКА-София @@@
“Възможностите пред съперника се откриха тогава, когато се отворихме. Отборът се помъчи да бъде равносилен, да наподобява устойчиво. Успяхме в множеството моменти, само че в последна сметка самостоятелното майсторство донесе триумфа на ЦСКА. Аз съм удовлетворен от представянето на момчетата. Нужна ни е освен победа над Арда, нужна ни е серия от положителни мачове. Само по този начин ще можем да реализираме задачата си и да се завърнем в елита”, добави още Феро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР