Старши треньорът на Монтана Даниел Пеев коментира и шансовете на

...
Старши треньорът на Монтана Даниел Пеев коментира и шансовете на
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Нефтохимик не е непобедим отбор

Старши треньорът на Монтана Даниел Пеев разяснява и възможностите на останалите тимове против посочения за любимец за купата отбор на Нефтохимик 2010:

" Загубите, които Нефтохимик направи в шампионата, демонстрират, че този тим не е несломим. Определено е най-опитният със състезатели, които са гръбнакът на националния тим и това лято също ще бъдат част от него. Изиграли са доста мачове на доста високо равнище. Това е плюс за тях. Смея да настоявам, че в огромна част от срещите побеждават с наличие и самочувствие. Въпросът е всички в Нефтохимик да са здрави, тъй като изпитват проблеми в последните месеци. Контузията на Жоро Братоев и това, което се случи Вальо Братоев в мача с ЦСКА, внася дисбаланс. Отборите, които съумяват да се възползват от такава обстановка при тях, ще извлекат позитиви. Но всички ги сочат за финалисти. Загубите, които направиха, дават вяра и късмет на останалите тимове да се опитат да се преборят, включително и ние. "

" В двата мача против нас тази година Нефтохимик изглеждаше по друг метод. За Купата Николай Учиков беше в техните редици и Валентин Братоев беше в положително положение. Определено всяка победа против Нефтохимик дава самочувствие ", приключи Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР