Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов обяви групата за предстоящата

...
Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов обяви групата за предстоящата
Коментари Харесай

Основен нападател на Монтана аут за Черно море

Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов разгласи групата за идната домакинска среща с Черно море. Двата тима излизат един против различен на стадион „ Огоста “, в събота, 20 март, от 12:30 часа в първия за деня мач от XXII кръг на шампионата на efbet Лига. Наставникът на монтанци ще разчита на същите 18 от дуела със Славия в столичния квартал „ Овча купел “.

Единствената смяна е във вратарския пост, където за титулярното място ще се конкурират опитните Благой Макенджиев и Марио Кирев. Тийнейджърът Петър Петров ще бъде разполагаем на треньора на старшата възраст Дилян Иванов за гостуването на Лудогорец.

Неприятната вест за треньорския щаб на монтанци, е че нападателят Сергей Георгиев продължава да изпитва болки в глезена и ще гледа мача по малкия екран. 28-годишното крило е един от значимите за северозападния отбор играчи. Здравословно проблеми имат още Валери Христов и Михаел Орачев.

Футболистите на Монтана направиха последна подготовка през днешния ден и след нея отпътуваха на лагер във Вършец. От курортното градче тимът идва на следващия ден на стадион „ Огоста “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР