Старши треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев заяви, че ще

...
Старши треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев заяви, че ще
Коментари Харесай

Васев: Ще продължим да изграждаме отбор от млади футболисти

Старши треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев съобщи, че ще продължи да построява тим от млади футболисти, с които да се нападна челните места в професионалния футбол.

" Играхме извънредно почтено, това ми е най-трудното влизане в професионалния футбол. Всички 19 кръга, които изиграхме, бе с футболни средства. Поздравявам почитателите в Перник за този триумф. Ще продължим да построяваме тим от млади футболисти. Имаме концепция да привличаме още млади играчи. Работим върху селекцията, само че ще бъдат оповестени, откакто подпишат професионални контракти. Няма да се прави огромна селекция, а ще се вземат играчи, които единствено да вдигнат класата ", стартира той.
 Миньор стартира работа по селекцията " Искам да стабилизираме тима, би трябвало време на тези млади момчета. Ще стартираме на 8 юни подготовката. Тя ще протече на три стадия. Ще търсим да изиграем 8 или 9 контролни срещи. Ще създадем една по-дълга подготовка от 45-50 дни. Първата контрола е на 20 юни с Монтана ", разяснява Васев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР