Старши треньорът на Милан Винченцо Монтела не се отчайва лесно.

...
Старши треньорът на Милан Винченцо Монтела не се отчайва лесно.
Коментари Харесай

Монтела: Най-трудното мина, гордея се с отбора

Старши треньорът на Милан Винченцо Монтела не се отчайва елементарно. Шестата загуба от старта на сезона в Серия " А " пристигна при гостуването на Наполи, само че някогашният нападател е сигурен, че тимът прогресира и скоро ще се изкачи в класирането.

" Показахме темперамент. Имаме усъвършенстване по отншение на пасовете. Създадохме много проблеми на Наполи и има от какво да сме удовлетворени във връзка с играта си. Затова още повече скърбя, че загубихме. Последните ни две провали са от Ювентус и Наполи - тимове, които ни превъзхождат. И в двата мача имахме своите шансове. Трябва ни самообладание, с цел да стигнем до тяхното равнище, само че се гордея с момчетата ", разяснява Монтела.

" Благодарен съм на клуба за поддръжката и за опцията, която ми дава. Не ми е прелестно, когато погледна класирането, само че в този момент ни следва по-лесна стратегия и се надявам да влезем в положителна серия. Играем на всеки три дни и не ни остава доста време за тренировки. Трябва да сме по-концентрирани пред вратата на съперника. Не знам за какво, само че съм оптимист. Сигурен съм, че най-трудната част от сезона е зад тила ни. Убеден съм в качествата на тези футболисти и в това, че скоро ще дойдат положителните резултати ", показа наставникът на " росонерите ". Серия А 13 кръг, събота 18 ноември  Наполи 2:1краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР