Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли смята, че на неговия

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли смята, че на неговия
Коментари Харесай

Пиоли: Нямаме психологически проблем

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли счита, че на неговия тим му е липсвал само завършващият удар в семейството против Болоня.

" Росонерите " насочиха цели 33 изстрела в снощния мач, който обаче приключи при нулево реми.

" Лесно е да се проучва този мач. Не успяхме да намерим този дребен миг, последната топка, удара, който можеше да промени нещата. Направихме всичко друго. Има мачове, в които, в случай че откриеш резултата рано, става по-лесно. В противоположен случай става много мъчно. Справихме се сносно без топката против един корав тим, само че когато я владеехме, не бяхме толкоз положителни.

Напълно изключвам опцията да става въпрос за психически проблем. Отборът игра с верните темперамент, характер и нрав, даже и с качество с изключение на в последната третина на терена. В момента сътворяваме много положения, само че не ги осъществяваме. Това е истината, която се вижда от статистиките. Играем нашия си футбол, само че не оползотворяваме опциите ни. Единственият ми укор към тима е, че би трябвало да бъдем по-остри и по-ефективни в наказателното поле. Играем всеки мач за победа, тъй че това беше пропусната опция, изключително пред нашите почитатели.
 Симоне Индзаги: Продължаваме гонитбата с Милан и Наполи
Симоне Индзаги: Продължаваме гонитбата с Милан и Наполи

Имаше дузпа и считам, че трябваше да бъде зачетен още първият гол, споделя експертът

Очаквах тези компликации и всеки тим ще ги срещне. Няма да неистина, на хартия изглеждаше, че този кръг ще бъде благоразположен към нас, само че футболът не се играе на хартия и нашата преднина беше съкратена. Предстои ни още един сложен мач. Торино взеха точки против Интер и Ювентус. Мисля, че борбата за купата сигурно ще се реши в последните два кръга. Моят тим сподели, че е жив и борещ се.

Той има качества и заслужава да бъде в борбата до самия край. Болоня играха добре през първото полувреме, когато бяха оставили много отворени пространства и имахме няколко контраатаки, при които трябваше да се оправим по-добре. След това Болоня се затвориха и стана мъчно да намираме пространства. Затова или би трябвало да покажеш огромно качество в обстановките един против един, или да се справяш добре при статичните положения. В противоположен случай нямаш доста благоприятни условия за пробив ", разяснява Пиоли след дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР