Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли беше повече от щастлив

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли беше повече от щастлив
Коментари Харесай

Пиоли: Вече сме истински отбор

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли беше повече от благополучен след впечатляващата победа над Ювентус с 4:2. " Росонерите " направиха поврат от 0:2 и зарадваха последователите си, като продължиха със мощните си изяви след подновяването на сезона. Преди няколко дни Милан съкруши и различен от водачите - Лацио, а възходът на тима го изкачи на 5-о място в класирането.

" Всички похвали са за играчите, които демонстрират необикновен дух и воля. Дори в сложните моменти те остават единни не стопират да имат вяра. Днес напъните им бяха възнаградени с превъзходна победа. Всеки ден работим на Миланело. Знаехме, че класирането не отразява действителните ни благоприятни условия, по тази причина просто се изолирахме и се фокусирахме върху това да демонстрираме на какво сме способни. Вече съм сигурен, че мога да разгадавам на всеки, който се появи на терена. Това е един доста чудноват сезон. Радваме се на триумфа, само че към този момент би трябвало да мислим за идващия мач ", показа Пиоли.

Two thumbs up!

Avanti così, Mister! #MilanJuve #SempreMilan pic.twitter.com/LbCw7zvxN5
— AC Milan (@acmilan) July 7, 2020 " Можем да играем и по-добре. Наясно сме, че и дребната загуба на централизация води до неприятни последици. Неведнъж през сезона си патихме от това. Получихме голове от обстановки, в които трябваше да се пазиме по-добре. Преди това мачът беше равносилен. В момента разликата в Милан е в манталитета и би трябвало да продължим да работим в тази тенденция ", акцентира наставникът на " червено-черните ".

" Сега не мисля за бъдещето, а единствено за идващия мач и за това какво можем да създадем по-добре. Работата с тези играчи ми носи същинско наслаждение. Вече сме тим, познаваме се и знаем мощните и слабите си страни. Щастлив съм тук и съм окуражен да приключим сезона уместно. Ще забележим какво ще се случи след 3 август ", отговори Пиоли на въпрос за това дали чака да бъде сменен на поста от Ралф Рангник. Серия А 31 кръг, вторник 7 юли  Милан 4:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР