Старши треньорът на Милан Стефан Пиоли разкри, че клубът е

...
Старши треньорът на Милан Стефан Пиоли разкри, че клубът е
Коментари Харесай

Звездата на Милан подписва нов договор за неудоволствие на Ливърпул

Старши треньорът на Милан Стефан Пиоли разкри, че клубът е подготвен да предложи нов контракт на звездата на отбора Рафаел Леао на фона на информациите за негов трансфер, в това число Ливърпул.

Леао беше един от най-важните играчи на Милан през предишния сезон, в който „ росонерите “ завоюваха Скудетото за първи път от повече от десетилетие. Съобщава се, че той има освобождаваща уговорка от 127 милиона паунда в сегашния си контракт.

Но говорейки след успеха на неговия тим в дербито с Интер с 3:2 в събота, в мач, в който Леао вкара два гола, Пиоли разкри, че се водят диалози за удължаването на контракта на португалския национал.

„ Клубът желае скоро да предложи нов контракт на Леао. Те ще се погрижат за това, той работи на най-хубаво равнище. Той не основава никакъв проблем, той просто работи крепко като топ експерт “, бяха думите на Пиоли.

По-рано „ La Repubblica “ написа, че Ливърпул е измежду тимовете, които се интересуват от подписа на 23-годишния футболист. Реал Мадрид и Челси също са свързвани с трансфер на португалския национал.

Liverpool face Rafael Leao transfer blow as '£127m' star set to be offered new AC Milan deal rumours
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР