Старши треньорът на Мексико Хуан Карлос Осорио остана доволен от

...
Старши треньорът на Мексико Хуан Карлос Осорио остана доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на Мексико: Радвам се, че еуфорията не ни повлия

Старши треньорът на Мексико Хуан Карлос Осорио остана удовлетворен от представянето на тима на Мондиал 2018 до момента. Латиноамериканците реализираха две победи след 1:0 над международния първенец Германия и 2:1 през днешния ден над Република Корея.

" Представяме се доста добре на това международно състезание. Направихме два хубави дуела. След успеха против Германия имаше огромно внимание към нас и доста похвали. Често се случва след подобен мач, когато по-късно се срещнеш с малко по-слаб противник, да има разпределяне и да играта ти да не се получи. Радвам се, че ние не позволихме на еуфорията от триумфа над Германия да ни повлияе.

МЕКС

Започнахме доста добре мача, вкарахме два гола и считам, че успеха ни е заслужена. Доволни сме. За страдание имаше и някои неточности, които се надявам да почистим. Не считам, че ги пресирахме добре в някои обстановки, дадохме им благоприятни условия, както сега при попадението им. Това не ми хареса. Все отново Република Корея е много добър тим. Вярвам, че имат чудесно бъдеще. Те се бориха и могат да бъдат горди от показаното против нас. Но ние имахме подробна информация за тях и бяхме подготвили три разновидността за игра според от това в коя част от терена ще оперира (Хън-Мин) Сон, тъй като той е страховит състезател. Сега към този момент мислим за третия мач, тъй като още нищо не е решено. Следващата среща ще бъде извънредно значима ".
ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА РЕПУБЛИКА КОРЕЯ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА МЕКСИКО ТУК! Мондиал 2018 2 кръг, събота 23 юни  Южна Корея 1:2краен резулат  Мексико
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР