Старши треньорът на Марица Пловдив Иван Петков коментира поражението с

...
Старши треньорът на Марица Пловдив Иван Петков коментира поражението с
Коментари Харесай

Въпреки загубата, в Марица са сигурни: Ще направим нещо, гоним първите места

Старши треньорът на Марица Пловдив Иван Петков разяснява провалянето с 0:3 от гранда Динамо Казан в групите на Шампионската лига.

Марица започва със загуба в Шампионската лига

"Трудно е да си изгубил и да кажеш, че е било почтено представянето. Но предвид на равнището на противника, да. Бяхме в ритъма на мача. Остава горчивината, че можехме да се преборим за освен това. Нивото и опитът на нашия съперник си оказаха думата, " сподели Петков.

"Трудно е против този тим да си деен в офанзива. Видя се, че когато ги сложим в ексцентрична обстановка, те имаха усложнения. Малшанс, не се получиха нещата. Но бяхме близо. Не се отказахме и приключи мачът с страст, " продължи той. "Трябва да проучваме нещата. Имаше доста обстановки, в които не изпълнихме напътствията. "

"Ние не мислим, че сме си свършили работата с класирането за групите. Имаме нашите упоритости и ще ги следваме. Ще гоним едно от първите две места. Определено другите тимове не са слаби, които няма да е предупреден краят с тях, " добави Иван Петков.
Елица Василева: Марица ще има триумфи в тази група
"Имаме предпочитание да има нови попълнения, само че ще разясняваме, когато стане факт. Няма искащи да напущат, само че дано да оставим нещата под въпрос, защото следва Купа България, " приключи наставникът.

Ивелина Монова добави към неговите думи: "Апетитът идва с яденето. Ние също имаме нашите качества. Играхме в много моменти като еднакъв с еднакъв. След 20-та точка си проличаваше, че те непрекъснато играят такива мачове, а нашата обстановка не е тъкмо такава. При нас казусът пристигна от непредизвиканите самостоятелни неточности, леките топки и грешките в сервис. Нито на блок ни стопираха, извадихме много, тактиката ни сработи. "

"Ние сме оптимисти, треньорът както сподели, ние не излизаме просто за присъединяване тук. Готвим се за победа и знам, че ще създадем нещо в тази група, " приключи Монова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР