Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков коментира клубния сайт спечелената

...
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков коментира клубния сайт спечелената
Коментари Харесай

Иван Петков: Моментът е такъв, че трудно можем да се зарадваме на титлата

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков разяснява клубния уебсайт извоюваната шеста поредна купа във волейболното състезание:
 Крайно класиране в дамското волейболно състезание
Крайно класиране в дамското волейболно състезание

Марица с шеста поредна купа

" В този миг е доста мъчно да се приказва. Моментът е подобен, че мъчно можем и да се зарадваме на нещо такова. Преди няколко дни по различен метод бихме го претърпели.

Надяваме се това, което ни застигна, да ни освободи и да стартираме да живеем обикновено, да няма такива моменти като днешния - по този начин да се присъжда купа и да се взема решение което и да е състезание.

Лично аз мъчно мога да намеря думи да разясня. Ситуацията е такава, че не е нужно да казваш каквото и да било. Да се молим някой да откри решение в тази обстановка и да откри лекарството, което милиарди хора чакат с неспокойствие. Сега не е време за спорт. Трябва да звучим по-позитивно, само че никой не знае това, което ни се случва, какъв брой време ще продължи. Аз изпитвам възприятие за добре свършена работа през този сезон. Няма по какъв начин обаче да се развеселявам, тъй като всеки се е концентрирал в своето оцеляване ", добави още наставникът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР