Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов остана доволен от

...
Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов остана доволен от
Коментари Харесай

Борислав Крачанов: Всяка спечелена точка в Шампионската лига ни помага да израстваме

Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов остана удовлетворен от представянето на своя отбор макар провалянето с 0:3 гейма от турския Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул) във втория мач на " жълто-сините " в Шампионската лига по волейбол за дами. 

Наставникът изрази убеденост, че неговият тим израства с всяка извоювана точка на интернационалната сцена.
 Христо Стоичков поддържа Марица, само че третите в света бяха прекомерно мощни за шампионките ни Христо Стоичков поддържа Марица, само че третите в света бяха прекомерно мощни за шампионките ни
" От този мач може да извлечем единствено позитиви. Изправихме против тим, който има доста качествени състезателки и преди няколко дни приключи на трето място на Световното клубно състезание. Едва ли те са имали някакви терзания от нашия млад състав. Радвам се, че девойките демонстрираха темперамент и се бориха крепко. Позитивите, които можем да извлечем, са доста. Успяхме да се противопоставим на турския състав, на моменти даже играхме като еднакъв с еднакъв с тях. По този метод състезателките ни стават по-уверени и всяка една извоювана точка в Шампионската лига за нас е значима, с цел да може след това да затвърдим позициите си в българското състезание. Със сигурност неналичието на конкуренция във вътрешния шампионат повече ни пречи, в сравнение с да ни оказва помощ, само че това е проблем, който не зависи от нас ", стартира Крачанов.
23  Шампионска лига: Марица - Еджзаджъбашъ 0:3 </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР