Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори след В Еджзаджъбашъ

...
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори след В Еджзаджъбашъ
Коментари Харесай

Борислав Крачанов: От такъв мач можем да извлечем само позитиви

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов приказва след

" В Еджзаджъбашъ няма запаси и титуляри и както виждате, че всяка една, която влезе сподели доста високо равнище. От подобен мач можем да извлечем единствено позитиви. Това е третият най-хубав тим в света с много качествени състезателки. Радвам се, че девойките демонстрираха темперамент, бориха се и има защо да съжаляваме във втория гейм, само че той се дължи на техния напредък. Когато сме по-спокойни, играем и се борим. Нормално е, когато имаш много 16-годишни волейболистки да има терзание при тях при поредност от 2 или 3 неточности. Видяхте, че в третия гейм нещата се трансформираха и показахме напълно друго лице ", разяснява Крачанов.

Той сподели още, че позитивите са, че тимът се е борил и се е опитал да играе като еднакъв с еднакъв със състезателки от подобен сан. " Видя се експанзия в техните дейности, които единствено може да ни води нагоре. За нас е значима всяка една точка, с цел да можем да сме още по-уверени в дейностите си. Със сигурност пречи, в сравнение с оказва помощ да нямаме конкуренция в българското състезание ", съобщи наставникът след срещата, която бе изгледана онлайн от легендата Христо Стоичков.

" Благодарни сме на Христо Стоичков, че пристигна да ни поддържа през днешния ден. Доколкото разбрах той е дошъл през вчерашния ден от Катар и непосредствено е пристигнал да ни гледа. Той ни поддържа с видео още при започване на сезона и непрекъснато ни вдъхва убеденост и ни оказва помощ. Подкрепя ни във всяко едно начинание и това е доста позитивно за нас “, сподели още старши-треньор на Марица след дуела против бронзовия медалист от Световното клубно състезание.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР