Старши треньорът на Марица Иван Петков коментира успеха над Сало

...
Старши треньорът на Марица Иван Петков коментира успеха над Сало
Коментари Харесай

След успеха на Марица в ШЛ: Имаме върху какво да работим

Старши треньорът на Марица Иван Петков разяснява триумфа над Сало в Шампионската лига. Момичетата му се постановиха с 3:1 гейма и имат добра преднина за реванша.

"Доволен съм от резултата, в играта има какво да се желае. Надделяхме с добър сервис. Но би трябвало да поработим още в офанзива. Имаме няколко групи в тима, на разнообразни стадии от подготовка. Момичетата демонстрираха морално-волеви качества. Не недооценявам Сало, добър тим, само че несъмнено ние би трябвало да изиграем дуелите с тях с темперамент. Няма да търсим различен диагонал. Дано на реванша покажем по-добри неща, споделих, че всичко ще се реши там. Направихме неточности, които не чаках. Темата за упоритостите ни е специфична, ние имаме упоритости да стигнем надалеч, " съобщи Петков.

Хубава победа за Марица в Шампионската лига

Радосвета Тенева добави: "Много сме удовлетворени. Надяваме се на триумф и на реванша. Определено мощните контроли, които изиграхме, ни оказват помощ в този момент. Първенството в България не е толкоз мощно, по тази причина те бяха значими. Климатът в тима е доста положителен, всичко върви добре. Подготвени сме за реванша, още в неделя през нощта тръгваме, мачът е в сряда. Готови сме, желаеме да продължим напред. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР