Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че очаква труден

...
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че очаква труден
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Трябва да успеем да извлечем един добър резултат от първия мач

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев съобщи, че чака сложен мач против Ференцварош. Опитният експерт добави, че тимът отива с настройката за победа.
 Лудогорец се прибира от лагер в Австрия @@@
" Труден мач, това са турнирни дуели. Трябва да успеем да извлечем един добър резултат от първия мач, с цел да си улесним ненапълно втория. Отиваме с настройката да победим, не просто да създадем добър мач ", стартира Стойчо Стоев.

" Проучихме ги. Доста информация към този момент имаме. И футболистите ги гледаха. Мисля, че сме ги разучили добре. Въобще няма да подходят защитно. Те са тим, който обича да управлява топката. Играят футбол. Изглеждат добре и в двете етапи на играта. Контролът на топката ти разрешава да създаваш повече голови обстановки, само че не постоянно е по този начин. Стремежът ни е да направляваме топката и да сътворяваме положения, от които да отбележим ", добави още той.

" Въпросителни постоянно има пред един треньор. Мисля, че най-малко за утрешния мач съм ги решил. Най-добре, в случай че може да запазим вратата суха и да отбележим гол. Опитвам се да предам моето успокоение. Дано се получи, тъй като ще бъде под напрежение мач. Стадионът ще бъде цялостен, което е хубаво. Трябва да се представим добре. Опитахме се да поправяме слабостите. Ако си позволим да ги допуснем и против Ференцварош, ще бъдем осъдени. Не отиваме да се затворим, а да играем атакуващ футбол. Няма да подценяваме и отбранителната част на играта”, приключи треньорът на “орлите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР