Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев прие много спокойно фактът,

...
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев прие много спокойно фактът,
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Вътрешно бях убеден, че всичко ще се реши в последния кръг

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев одобри доста умерено фактът, че и преследвачът ЦСКА завоюва своя мач от предпоследния кръг на Първа лига, с което остави интригата жива до последно.

В Пловдив първенците надиграха Ботев Пловдив с 2:0 , а по същото време „ червените” победиха Левски със същия резултат на Националния стадион „ Васил Левски”. Така разградчани не престават да имат задатък от единствено една точка на върха и ще търсят наложителна победа над Черно море вкъщи в петък.

„ Щеше да е прелестно (ако Лудогорец през днешния ден беше станал първенец за 8-и път – б.р.), само че не всичко се получава, както ти се ще. Аз вътрешно бях уверен, че в последния кръг ще се реши. Аз подчертавах и на това в анализа – би трябвало да гледаме себе си и да побеждаваме. Ако го създадем, ще сме първенци. В такива мачове се демонстрират шампионски дух и характер”, съобщи Стоев.

„ ЦСКА вкара първия гол в средата на второто полувреме, мисля, не мога да си разреша да обмислям върху това. Ако беше в последната минута, щях да съм отчаян, естествено.”

„ Ние сме длъжни да реализираме тази победа в Разград. Със сигурност няма да е елементарно. Пред нашата аудитория би трябвало да създадем всичко. Черно море е неуместен противник, в действителност, само че не приказваме за това – става дума за шампионски мач.”

„ Ботев Пловдив има построен жанр на игра, играят прекрасен футбол. Какво да кажа? При тях може би се отразява това, че не станаха притежател на Купата. В никакъв случай не мога да кажа, че елементарно се постигнали успеха над Ботев днес”, сподели още Стоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР