Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев похвали своите момчета за

...
Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев похвали своите момчета за
Коментари Харесай

Генчев: Бяхме с 2-3 класи над Ференцварош, резултатът го показа

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев похвали своите момчета за чистата победа 3:0 над Ференцварош в група Н на Лига Европа, която затвърди отбора като водач в класирането.

Макар че в края на първото полувреме разградчани останаха с 10 души поради аления картон на Драгош Григоре, те по никакъв метод не разрешиха на унгарския противник да се върне в мача. Нещо повече – с 10 души на терена Лудогорец означи третия гол, който дефинитивно прекърши противника, изхвърлил го от квалификационните кръгове в Шампионската лига по-рано през сезона.

„ Като цяло един добър, дори доста добър мач за нашия отбор. Резултатът е изрично в наша изгода. На анализа казахме на играчите, че ние сме 2-3 съсловия по-високо от тях. Такъв трябваше и да бъде резултатът и тъкмо по този начин се получи. Хубаво бе, че вкарахме още с първата си атака”, сподели Генчев пред Българска национална телевизия.

„ Бяхме изготвили тактика за мача, която се оказа сполучлива. Бяхме играли 2 мача против тях, познавахме мощните и слабите им страни. Искахме да се възползваме от това, че нашият отбор е много умел в европейските шампионати. Това, че играхме с много огромно самочувствие, ни оказа помощ през днешния ден.”

„ Мисля, че Форстър не е вкарвал 2 гола в един мач. В предния мач воин беше Клаудиу, през днешния ден е Форстър. Най.важното е да играем като колектив, с цел да изпълняваме дилемите си.”

„ Хубаво е, че стартираме с 2 победи и 6 точки, а по-важното е, че Ференцварош остава по-назад в борбата за класиране. Битката ще бъде сред нас, ЦСКА Москва и Еспаньол.”

„ Доволен съм от Пламен Илиев. И той, и Ренан са положителни вратари. Пламен свърши работата, за която го бяхме пуснали на терена.”

„ Имахме време на почивката, с цел да приказваме за реакцията ни, когато сме с човек по-малко и по какъв начин да противодействаме на съперника. Хубаво е, че се получиха нещата и не допуснахме ранен гол през втората част.”

„ Гледам да извършвам своите работа и отговорности, както считам за добре, с цел да се реализират резултати. Останалото е в ръцете на управлението.”

„ Първо би трябвало да се приберем в Разград, с цел да проверим какво е положението на контузените. Аз споделих и преди този момент – имаме задоволително и класни състезатели. Да, не са приятни травмите, само че имаме хора, които да ги заменят.”

„ Пренастройката от евротурнири към българско състезание е сложна. Не е елементарно за един състезател да се стимулира, когато е играл пред цялостен стадион в Европа. Сега е хубаво, че още веднъж стадионът ще бъде цялостен против Левски, а настройката ще бъде същата”, сподели още Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР