Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров ще изисква пределна концентрация

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров ще изисква пределна концентрация
Коментари Харесай

Херо иска концентрация на макс срещу Судува, притеснен е от Левски и ЦСКА-София

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров ще изисква пределна централизация и готовност от страна на своите футболисти при идното на следващия ден вечер от 20:30 часа посещение на Судува в среща-реванш от плейофите на Лига Европа. “Орлите” имат задатък в резултата след 2:0 в първия дуел предходната седмица, само че опитният експерт е безапелационен, че към момента нищо не е решено. Херо не пожела да разяснява в каква скица ще излезят “орлите” в отсъствието на звездата на Марселиньо, само че подсигурява, че в тактически проект е работено в тази тенденция.

“Надявам се, че това успокоение тук, в Литва, няма да ни изиграе неприятна смешка. Опитах се да настроя уместно футболистите във времето сред двата мача. Не считам, че противникът е слаб тим, в противен случай. Показа го ясно с представянето си досега в предварителните кръгове. Мачът никога не е решен. Резултатът е доста подъл и би трябвало да бъдем доста внимателни”, съобщи Херо по време на формалната си конференция.

“Опитваме се в някои нюанси на играта, в методите на изнасяне на топката да създадем някои промени. Нужно е време обаче, с цел да се случи това, тъй като упражняваме едни неща, само че по-късно, когато излезем на терена, се не помнят. Може би има известна лека крачка напред, само че сме надалеч от истината. Когато се класираме в групите на Лига Европа, тогава към този момент ще забележим на какво равнище сме и какво тъкмо би трябвало да променим”, сподели още наследникът на Георги Дерменджиев.

“Това в действителност е сериозен проблем - и Левски, и ЦСКА, подвигнаха равнището си. Видно е по настроението, по настройката, че има напредък в редиците и на двата тима. При нас казусът е, че нямаме огромна дълбочина в състава, че скамейката е къса. Продадоха се няколко футболисти, имаме и няколко осъдени, само че имам уверението на управлението, че работи по селекцията. Не желая обаче нищо непременно, защото не желая да се позволяват грешки”, безапелационен е новият треньор на разградчани.

“Далеч по-лесно се работи, когато имаш налични доста класни футболисти. Разбира се, риск да сгрешиш постоянно съществува. Никой обаче не е застрахован от неточности. Не бих желал да разясня авансово кой ще замести Марселиньо, с цел да не давам жокери на съперника. Ще кажа единствено, че сме подготвени. В тази връзка имахме няколко тактически тренировки. Взех Марселиньо, Моци и Горалски с нас, с цел да са по-близо до тима и с цел да сплотим по-лесно колектива”, приключи Херо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР