Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров нарече днешната първа зимна

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров нарече днешната първа зимна
Коментари Харесай

Херо не се впечатлява от победи в контролите - иска Кешерю да остане

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров назова днешната първа зимна контрола за отбора си образователна игра. Шампионите завоюваха с 2:0 против 5-ия в румънското състезание Ботошани, като вкараха голове първоначално и в края на срещата.

" Нашите цели са шампионата и мача с Милан, а не резултатите в контролите. Дори в деня на контролните мачове, отново упражняваме. Имаме към момента проблеми с физическата подготовка, на играчите са им тежки краката. Но би трябвало да се изчистят тези неща.

В първите няколко контролни мача ще пускаме в игра два състава от по 11 индивида, след това ще избистряме към този момент състава. Даже и през днешния ден, с цел да бъдат равностойни двете 11-орки, разбърках състава и вкарах разнообразни футболисти като статут в тях. Правим си заключения за играта ни, несъмнено, само че е прекомерно рано, играчите са изтощени, тежки са дните. Но за мен резултатът не е значим. Видяхте какъв брой юноши играха през днешния ден, направих и смесени сформира, а и дребните да почувстват по какъв начин е сред батковците ", сподели Херо.

Кешерю и Натанаел са осъдени за първите мачове за сезона- против Милан и в шампионата надлежно, което задължава Димитров да търси занапред разновидности за техни заместници. Има разновидности Лудогорец да се снабди с нови попълнения.

" Има си селекционен състав- хора, които дават отговор за това. Очакваме скоро да има нещо ново в състава, евентуално нападател. Да, има на някои постове дисбаланс и търсим хора за тези постове. Но считам и го споделих, че и с този състав имаме качество да се преборим за задачите си. "

По въпроса с бъдещето на румънския нападател Клаудиу Кешерю, Димитров съобщи: " Ние сме му предложили контракт, значи желаеме да остане, разчитаме на него. Но към този момент решението е негово ".

Следващата инспекция на лудогорци през уикенда е против украинския гранд Шахтьор (Донецк). " На стадия от подготовката, и те няма да са в оптимално положение. Но за нас е чест да играем против тях. Знам, че скоро ще пристигна и нашият миг, с цел да работим главно в тактически проект. Надявам се да ни стигне времето за това. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР