Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров даде пресконференция преди срещата-реванш

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров даде пресконференция преди срещата-реванш
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Длъжни сме да отговорим на предизвикателството

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров даде конференция преди срещата-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Отборът на Милан има преднина от три гола, откакто " червено-черните " победиха с 3:0 " орлите " в Разград. Българският експерт съобщи, че е значимо в утрешната среща отборът да покаже добър футбол.

“Не мога да предсказвам дали ще има подценяване от страна на Милан. Ние сме длъжни да подходим оптимално съществено. Колкото и да са нулеви възможностите, ние сме длъжни да отговорим на предизвикването. Важното е да покажем добър футбол. Искам шансът да бъде на наша страна ”, съобщи Херо, представен от " Спортал ".

“Имаме Клаудиу Кешерю, който е осъден, а Лукас Саша е контузен, той ще отсъства сред 2-3 седмици. Ние загубихме освен поради шанса. Загубихме и поради класата на Милан. Благодаря на Гатузо за хубавите думи, само че ние би трябвало да проучваме нашите неточности. Търся добра игра, в случай че имаме шанса да спечелим нещо, ще бъда доста удовлетворен ”, приключи треньорът на “орлите ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР