Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров бе избран за “треньор

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров бе избран за “треньор
Коментари Харесай

Херо: Футболистите вярват, че могат да направят нещо сериозно срещу Милан!

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров бе определен за “треньор на месец октомври”. На конференцията опитният експерт приказва и за идния конфликт с Милан в Лига Европа.

“Поласкан съм от избора, това е оценка за цялостното показване на клуба. Тази премия е за играчите, които творят на терена. През идната година ни предстоят доста съществени борби. Трябва да пазиме купата на България. Идва и огромна борба с гранд като Милан. Сблъсъкът с Милан е една голяма страст. Отбор, който е печелил десетки трофеи и купи. Това е голямо предизвикателство за нашите футболисти. Огромна чест за нас е да докараме подобен клуб като Милан. Ще се опитаме да се противопоставим достойно”, съобщи Херо.

“До мача с Милан има много време, те имат късмет да си подобрят формата, в която са. Те направиха голяма селекция за 200 милиона евро. Нещата там не се получават. Надявам се и до срещата с нас да не им се получават. Щастлив съм от жребия. Милан е любимец, само че аз мисля, че сме се потвърдили през годините. Надявам се да покажем такава игра, че да изненадаме цяла Европа”, добави още той.

“Нашите футболисти имат самочувствие. Видях страстта, когато излезе жребия. Видях искрата в очите, че те са подготвени да се опълчват на подобен сериозен гранд. Играчите мислят, че могат да създадат нещо сериозно”, приключи треньорът на “орлите”.
Първа лига 21 кръг, събота 17 февруари  Лудогорец 14:00  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР