Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджаи изпълнителният директор Ангел Петричев

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджаи изпълнителният директор Ангел Петричев
Коментари Харесай

Шимунджа от летище Варна: Лудогорец трябва да играе срещу Бетис така, както с Рома

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджаи изпълнителният шеф Ангел Петричев говорихапред медиите преди отлитането на тима за Испания, където на следващия ден първенците се изправят против Бетис в Лига Европа

" Бетис играе друг вид футбол от Рома. Не мога да кажа дали е по-добър, само че е друг. Ние обаче желаеме да играем всеки мач по този начин, както играхме против Рома “, сподели треньорът на българите.Той разяснява и упования цялостен стадион против Лудогорец. „ Футболът е за почитателите. На нас ни харесва, когато има добра атмосфера. Бетис има гореща поддръжка от страна на ентусиастите. Това е едно домакинско преимущество “, сподели Шимунджа.

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев съобщи:

„ От Лудогорец всичко може да се чака. Луда вечер, съществени страсти, само че аз бих посъветвал всички да бъдем крепко стъпили на земята, тъй като занапред вършим нашите съществени крачки в Европа. Ако се главозамаем от успеха против Рома може да платим висока цена. Класата на Бетис е безусловна. Статистиката, вие добре знаете, че за българските тимове не е добра, когато играем против испански тимове. Защо да не нарушим традицията. Имаме право да мечтаем за добър резултат “, сподели Петричев.„ Вече няколко пъти имах опцията да кажа, че ние сега градим доста мощен и млад тим, който занапред натрупа опит в Европа. Смея да настоявам, че положителните дни за Лудогорец предстоят. Ако на следващия ден спортния къмсет и благополучие са с нас може да реализираме нещо огромно. Нека бъде реалисти. Ще бъде мъчно, знаем какъв тим е Бетис, какви реализатори има. 50 000 на стадиона, атмосферата ще е фантастична. Дано стане мач, с който да се почувстваме горди, че работим и вършим нещата както би трябвало “, добави още шефът в Лудогорец.

„ Ние имахме потребност от една такава победа като тази с Рома. В момента приключваме развой на сериозна промяна. Много напуснали, огромни имена. Много нови момчета и имахме потребност от една такава победа като тази против Рома. Тя се отразява върху настроението в тима и ни дава право да мечтаем. Нека да караме малко по малко. Най-важното от всичко е, че този тим показва сериозен темперамент. Дори в сложни обстановки момчета не се панират, а намират сили в себе си да се върнат в мача и да победят. Настроението е много положително “, приключи той.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР