Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа отличи опонента на орлите

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа отличи опонента на орлите
Коментари Харесай

Анте Шимунджа и Кирил Десподов: Бетис е качествен отбор, играе на много високо ниво

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа отличи съперника на " орлите " Бетис преди дуела им от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа.

На конференцията преди срещата наставникът съобщи, че чака по-различен мач от този против Рома.

" Щастлив съм, че всички футболисти са здрави. Доминик Янков също е с нас. Иван Йорданов също към този момент е по-добре. Бетис играе механически доста добър футбол, на доста високо равнище. С владеене се пробват да намерят пространството сред линиите. Ще бъде по-различно от мача с Рома. Те вършат ротации, имат и контузени играчи. Те имат първокласен тим. Играят по един метод, както в Испания, по този начин и в Европа ", счита той.

Неговият ученик Кирил Десподов не счита, че играта на бековете на Бетис в напред във времето, ще ограничи неговите изяви високо по терена.

" Дори и да играем пред 100 хиляди души, това не би трябвало а ни тормози. Това би трябвало да ни стимулира да дадем най-хубавото от себе си. Разузнахме тима на Бетис, бековете им се включват в офанзива. Стремим се да съблюдаваме тактиката за мача. Треньорите ни дават най-хубавите инструкции по време на мача. Победата над Рома е огромен триумф за българския футбол. Надяваме се да вземем победа и над Бетис ", показа той.

Двубоят сред Бетис и Лудогорец е в четвъртък от 22:00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Фейсбук: https://go.bnt.bg/facebook
LidkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР