Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след загубата на

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след загубата на
Коментари Харесай

Анте Шимунджа обясни за позицията на Спас Делев, разкри дали Каули ще остане в отбора

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва след загубата на българския първенец от Хановер с 1:2 в първия си мач от зимната подготовка. Словенският експерт разкри, че Спас Делев ще бъде употребен като десен бек в отсъствието на Сисиньо, както и че Каули е част от Лудогорец.

" Резултатът постоянно е значим, тъй като ти дава мотивация за идващия дуел, само че след една седмица, откакто проведем 8-9 тренировки и ще се подобрим. Хановер е в края на своя лагер и резултатът е понятен. Щастлив съм от показано и от това, че нямаме контузени футболисти, само че не и от крайният резултат ", стартира старши треньорът на Лудогорец.

Много значимо е да имаме на всяка позиция качествени футболист. Говорих със Спас Делев и взехме решение той да играе като десен краен бранител. Имам предпочитание да имаме нови попълнения, тимът работи по този въпрос и се надявам скоро да имаме позитивна информация ", разкри наставникът на българския първенец.

" Диниш Алмейда сподели положителни игри по време на тренировките. Диниш е доста първокласен футболист и той може доста добре да командва цялата отбрана. Със сигурност ще има основна роля в клуба ", сподели още Анте Шимунджа.

На въпрос по отношение на бъдещето на Каули Оливейра в клуба, словенският експерт отговори: " Каули е част от Лудогорец. Ще беседваме с управлението ".
 Лудогорец претърпя проваляне от Хановер 96 в другарски конфликт
Лудогорец претърпя проваляне от Хановер 96 в другарски конфликт

Кирил Десподов се разписа за отбора от Разград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР