Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори преди втория мач

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори преди втория мач
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Бетис има много качествен отбор, ще бъде много по-различно от мача с Рома

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва преди втория мач на " орлите " от групите на Лига Европа. В четвъртък разградчани гостуват на Бетис, а наставникът на българския първенец чака доста по-различен дуел от този преди седмица против Рома (2:1).

" С доста владеене на топката се пробват да намерят пространството сред линиите, играят добър атакуващ футбол. Така че ще бъде много по-различно от нашия финален противник - Рома, и ние знаем, че италианският и испанският футбол се разграничават. Не знам те какво мислят. 
 Петричев: Ако се главозамайваме след успеха над Рома, ще си платим Петричев: Ако се главозамайваме след успеха над Рома, ще си платим
Те вършат ротации, имат няколко травми, какъв е техният проект не знам. Бетис има доста първокласен тим. Въпреки травмите, играта им не се трансформира, играят по еднакъв метод и в Европа, и в испанския шампионат ", разяснява старши треньорът на Лудогорец.
27  Лудогорец - Рома
" Не аз завоювах мача, ние го спечелихме, играчите свършиха главната работа на терена. Те следваха тактиката, тактиката и влагаха големи старания във мача. Това е победа за всички нас, играчите и целия клуб ", приключи Анте Шимунджа.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР