Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде официална пресконференция преди

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде официална пресконференция преди
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Трябва да бъдем опасни и максимално концентрирани срещу Жалгирис

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде публична конференция преди утрешния дуел на „ орлите “ в европейските клубни шампионати.

Единадесеткратният първенец на България гостува Жалгирис от 19 часа българско време в мач-реванш от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Първия мач в Разград приключи с минимална победа за „ зелените “ с 1:0.

Словенският ментор на Лудогорец съобщи, че отборът му би трябвало да се приспособява към изкуствения терен на стадиона в Литва и да покаже най-хубавото, на което е кадърен. Той добави, че не се тормози за съдийството.

„ Не се тормозя за съдийствотo. Говорим прекомерно доста по тази тематика, тъй като изискванията и за двата тима са идентични. Трябва да се приспособяваме към изкуствения терен, през днешния ден на подготовка ще го създадем. В утрешния мач би трябвало да покажем най-хубавото, на което сме способни “, стартира той.

Специалистът показа, че най-важно е Лудогорец да резервира централизация и мотивация през целия мач, с цел да се класира за груповата фаза на втория по мощ европейски клубен шампионат.

Не знам по какъв начин ще стартират Жалгирис, само че ние ще сме подготвени за всички разновидности по какъв начин биха стартирали те. Дали ще пресират, или не, ние би трябвало да мислим по какъв начин ние ще сме рискови. Най-важното е да задържим концентрацията и мотивацията през целия мач. Не мисля, че в този момент е вярното време да приказваме за прехвърляния “, приключи Анте Шимунджа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР