Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа беше доволен от победата

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа беше доволен от победата
Коментари Харесай

Шимунджа: Отговорът ни беше невероятен

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа беше удовлетворен от успеха с 2:1 против Левски. Той призна, че „ сините “ са посочили доста нападателна игра изключително през първата част, само че отговорът на разградчани бил необикновен.

„ Беше сложен мач и за двата тима. Знаем какво значи дерби и по какъв начин да го играем. Левски е доста добър тим с доста гении. Имат почитателите зад тила си, които им дават сила. Днес, когато виждам цялата картина, ние бяхме по-добрият тим “, разяснява Шимунджа.

„ Не мога да кажа нещо сходно. В дербитата всичко е допустимо. Не може да сравните гола, който ни вкараха през днешния ден, по отношение на оня от предния конфликт. Не липсва централизация. През първото полувреме Левски беше доста нападателен. Имаха контраатаки, а нашият отговор беше необикновен “, продължи той.

„ За Купата е доста друго. Нямат общо турнирните мачове. Мислим единствено за себе си – по какъв начин да се подобряваме. Трябва да градим върху силата, която показахме през втората част. Не желая да приказвам от в този момент за Купата, не му е времето “, сподели още наставникът на „ орлите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР