Старши треньорът на Лос Анджелис Клипърс Док Ривърс разкри как

...
Старши треньорът на Лос Анджелис Клипърс Док Ривърс разкри как
Коментари Харесай

Док Ривърс: Ленърд поиска да играе с Пол Джордж, нямахме избор

Старши треньорът на Лос Анджелис Клипърс Док Ривърс разкри по какъв начин са протекли диалозите сред притежателя на тима Стив Балмър и първенеца с Торонто Раптърс от предишния сезон Кауай Ленърд.

“Бяхме готови да водим договаряния, в които ние да предложим първи изискванията си. Вместо това той ни показа тъкмо каква договорка желае. Той съобщи, че желае да играе за нас, само че по-късно се обърна към Стив Балмър и му сподели, че харесва нещата, които прави, само че отборът не е задоволително добър и в случай че нещо не се промени, той няма да пристигна.”, показа 57-годишният треньор.

Ленърд подписа тригодишен контракт на стойност 103 милиона с тима от Лос Анджелис, който също по този начин съумя да притегли още една суперзвезда - Пол Джордж.

“Ние имахме лист с набелязани играчи. Не трябваше да го вършим, тъй като той щеше да избере с кого да играе и за нас нямаше да остане избор. Не знаехме дали ще можем да вземем някого. Просто му показахме играчи, с които си мислехме, че ще си пасне. Когато видя Пол Джордж в листата, незабавно сподели, че желае да играе с него.”, приключи Ривърс.

Васил Недялков
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР