Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев коментира равенството 1:1

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев коментира равенството 1:1
Коментари Харесай

Генчев: Славия се възползва от наша грешка

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев разяснява равенството 1:1 вкъщи против Славия в дребното столично дерби  от 33-ия кръг на българския шампионат.

„ Първото полувреме беше по-добро от второто. Реализирахме гол, имахме и още рискови контраатаки. През второто полувреме Славия взе самодейността в играта. Бяхме дезорганизирани и допуснахме Славия да ни изравни. Предвид показаното на терена, резултатът е обективен “, съобщи треньорът на столичните „ железничари “ минути след края на дуела на стадион „ Локомотив “. 

„ В множеството случаи грешките са при липса на централизация. В края на мача не би трябвало да поемаме такива опасности. Днес Антонио беше болен и откакто той излезе, позагубихме контрола на топката и Славия умерено разиграваше. Това неизбежно води до неточност и Славия съумя да се възползва “, установи Генчев.

„ След като останахме с 10 футболисти, задачата беше да не получим гол и да опитаме контраатаки. Щеше да е извънредно неприятно, в случай че съвсем цялостен мач водихме и най-после за 5-6 минути допуснахме поврат “, сподели Генчев за проекта на отбора му след аления картон на Селсо Рапосо.

„ Единствено след мача с Хебър имаше отрицателни плакати от почитателите. Нашият президент се пробва да обезпечи съвършените условия. Нормално не президентът да бъде афектиран от транспарантите против него, само че нещата в този момент са доста по-спокойни “, разяснява проблемите  в клуба експертът.

„ От началото на годините на футболистите им се повтаря, че мач и подготовка без значение няма. Ако желаеме да работим и да реализираме резултати, би трябвало да играем за победа и да се научим да играем печеливш футбол и да побеждаваме “, приключи Генчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР