Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори след тежката

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори след тежката
Коментари Харесай

Генчев: Не можах да позная отбора

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев приказва след тежката загуба с 1:4 от Хебър вкъщи. Той съобщи, че след втория гол на гостите е настанал цялостен безпорядък на терена и не е можел да познае тима си. По думите му футболистите дори не са се опитвали да извършват напътствията му.

„ Отдавам загубата най-много на пропуските през първото полувреме. Поведохме в резултата, имахме три обстановки да вкараме за 2:0, в най-неудобния миг допуснахме равнене. Първото полувреме имахме доминация. След втория гол необяснимо за мен настана цялостен безпорядък. Не можех да позная тима. Нищо общо с предходните мачове. След 2:1 даже не опитваха да вършат това, което трябваше да вършат “, разяснява Генчев. 

„ Неприятно е да получиш гол в края на полувремето, само че не би трябвало да е някакъв потрес. Противникът ни изравнява. Не трябваше второто полувреме да вършим нищо по-различно. Можеше да водим с най-малко два гола разлика. Доминирахме преди почивката. Необяснимо за мен нещата доста се трансформираха през второто полувреме “, продължи той.

„ Умора няма. Два дни са изцяло задоволително всеки да се възвърне. Психическото въодушевление след втория гол се изрази. За нашите упоритостите е сериозен удар загубата. Срамно пет кое да паднеш с 1:4 вкъщи. По нищо не подсказваше, че ще го загубим този мач даже с един гол разлика, а то най-после стана срамна загуба “.

„ Няма разлика против кой играем. Всички дуели са сложни. Показали сме, че след проваляне реагираме добре. Трябва на следващия ден да създадем анализ и разбор. Грешките не бяха доста. Днес Хебър нямаше толкоз чисти положения “, сподели още Генчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР