Старши треньорът на Локомотив (София) Ради Здравков говори след победата

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Ради Здравков говори след победата
Коментари Харесай

Ради Здравков: Получи се една полезна проверка

Старши треньорът на Локомотив (София) Ради Здравков приказва след успеха с 3:0 на неговия отбор против Кариана (Ерден) в контрола. Той остана удовлетворен от играта и показа, че тимът към този момент е подготвен за мачовете от пролетния дял във Втора лига.

" Имах някакви предварителни опасения, че на този терен, на който трябваше да играем по нужда, няма да се получи нужната игра. Но тези опасения се изпариха. Мисля, че беше една потребна инспекция. Имаше забавни моменти, имаше скорост в нашите дейности. Общо взето съм удовлетворен. Резултатът не е най-съществен. Все отново това е инспекция. Уцелихме хубаво време. Мисля, че като последна контрола няма място за паники ".
 Представяне на Локомотив (София) против Кариана Ерден @@@
Здравков изясни за какво срещата не се игра на формалния терен:

" Много сняг падна. Предварителната настройка бе да се показа тимът пред публиката на формалния терен. Но неприятното време ни принуди да играем тук ".

" Работихме при положителни условия, както в България, по този начин и в Турция. Направихме нужните контроли. Взаимно сме се опознали с футболистите ".

" Работи се леко. Ръководството е съпричастно с проблемите на тима. Футболистите са усърдни, позитивно настроени са към своята активност. Работата е лесна ".

Старши треньорът показа и упованията си от идния конфликт против някогашния си отбор - този на дубъла на Лудогорец:

" Както от цялото състезание чакам оспорвани дуели, по този начин и този няма да направи изключение. Сблъсъкът с професионалния футбол, въпреки и във второто равнище, оказва своето въздействие. Няма да играем против доста дребни тимове и се надявам да покажем това, което сме упражнявали през подготовката ", приключи Здравков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР