Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич остана щастлив от

...
Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич остана щастлив от
Коментари Харесай

Данило Дончич: Имам доверието на ръководството

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич остана благополучен от триумфа против Етър във Велико Търново с 2:1. Той разяснява и слуховете за възможна разлъка с тима.

" Равностоен мач, в който и двата тима се нуждаеха от точките. Искам да поздравя моите момчета, играхме доста зряло и мъдро, следваха всички инструкции. Тактически надиграхме тима на Етър, в първото имаха две чисти положения. Имаше рискови остри центрирания, само че второто полувреме успяхме да затворим заплахата отляво, не позволихме положения, с изключение на контраатаката при гола. Чакахме ги и дебнехме. Щастливи сме, че си тръгваме от Велико Търново с трите точки, показа наставникът на " железничарите ".

" Всяка точка е значима, сигурно има напрежение и това се вижда на терена. В идващия мач против Славия би трябвало да се опитаме да създадем добър мач и да вземем точките. Откакто сътрудника Загорчич пристигна в тима се вижда смяна. Надявам се и ние да променим нещата и у дома да играем по-креативно и нападателно. Надявам се да стане добър мач и да спечелим отново ", добави Дончич.

След това той съобщи, че има цялостното доверие на управлението: " Това е дълга история към този момент, не мисля за това нещо. Идват от хората, които не желаят положителното на нашия тим. Имам доверието на управлението. Има хора, които мислят, че с връзките си с медиите ще сменят треньори. Това са единствено клюки, които не желая да разясня "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР